Tustime Hakkında

Tustime Hakkında

Merkezi İstanbul’da bulunan Tustime, 30’u aşkın şube sayısıyla Türkiye’nin birçok yerinde tıp bölümlerinden mezun olan ve TUS sınavına hazırlanan kursiyerlerine hizmet vermektedir. Tustime için tüm şubelerinde aynı eğitim kalitesini sunmak öncelikli konulardan biridir. Bu nedenle, eğitimler tüm şubelerde aynı hoca kadrosuyla verilmektedir. Kursiyerin bir fakülte başarısına sahip olup olmaması Tustime için önemli değildir; önemli olan her bir kursiyerin kendi hedefine ulaşabilmesidir.

TUS kurslarının sayısının ve rekabetin giderek artması nedeniyle, etiğe aykırı durumlar ortaya çıkabilmektedir. Örnek olarak kursiyerlerin kayıt ücretleri arasındaki dengesizlikler ya da fakülte derecesine sahip öğrencileri ücretsiz kayıt ederek sadece onların başarısıyla kursunun imajını yükseltmeye çalışan yöneticiler sayılabilir. Kursiyeri sadece ticari bir gelir aracı olarak gören kursların aksine Tustime; başarılarını paylaşırken dahi kursiyerlerinin iznini alır, haksızlığa neden olabilecek fiyat farklılıkları yaratmaz.

Bir İlk: INFOTUS Dijital Kitap

Tustime sadece çalışma ilkeleriyle değil kaynak ve hoca kalitesiyle de dikkat çekmektedir. Online ve 7/24 verdiği offline eğitimlerle, TUS hazırlık sürecinde kursiyerlerinin her zaman yanındadır. Kaynak olarak kullandığı kitaplar en yeni textbookları referans alarak hazırlanmaktadır ve düzenli olarak güncellenmektedir. Böylelikle, Tustime kaynak kitaplarının sağladığı fayda her zaman maksimumda tutulmaktadır. Ayrıca Tustime kaynak kitap konusunda bir ilki gerçekleştirmiştir. TUS kaynakları arasında QR kodlu dijital kitap, ilk defa Tustime tarafından hazırlanmıştır. Böylelikle kursiyerler okuyarak anlayamadıkları bir konuyu, yanındaki QR kodu okutarak hocasından dinleyebilmektedir. Infotus serisinin tek başına sınavda çıkan soruların yaklaşık %96’sına referans vermesi de gerçekten önemli bir başarı göstergesidir. Bunun yanı sıra Tustime deneme sınavları yüksek isabet oranıyla TUS formatına en yakın sınav olma özelliğini her defasında göstermiştir.

Online Eğitimde En Tecrübeli Kurum

Şehrinizde Tustime yoksa veya herhangi bir sebepten dolayı kursa gidemiyorsanız Tustime kalitesiyle sınava hazırlanmak için Online eğitim seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Farklı ihtiyaçlar için farklı eğitim paketleri sunan TUSTIME’da size uygun bir programı mutlaka bulacaksınız.

Tustime Online Eğitimde dersler Canlı Yayınla kursiyerlere ulaştırılmakta ve kursiyerler istedikleri soruları yayın sırasında hocalara sorabilmektedir. Canlı yayın sırasında kayıt altına alınan dersler, akşam ders bitiminde Offline olarak sisteme yüklenmekte ve kursiyerler 1 hafta boyunca bu derslere sınırsız olarak erişim sağlayabilmektedir. Bu 1 haftalık sürenin ardından da kursiyerlere ileriki süreçte tekrar yapabilmeleri için her dersi 2 defa daha dinleyebilme imkanı sunulmaktadır. Tustime, online eğitim paketlerinde Vaka ve TUS kampı seçenekleri ile isteyen adaylara sadece offline eğitim paketleri de sunmaktadır.

Tustime Sözünde Durdu

Pandeminin olağanüstü koşulları altında gerçekleştirilen online canlı eğitimlerle, Tustime kursiyerleri kayıt esnasında kendilerine vaat edilen eğitim programını hiçbir aksama yaşamadan almaya devam etti. Pandeminin başlarında birçok TUS kursu için büyük sorunlara yol açan kısıtlamalar, Tustime’ın değişen koşullara çabuk adapte olabilmesiyle aşılabilmiştir. TUS’a Tustime ile hazırlanan öğrencilerin görüşlerinin yer aldığı videolara web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Tustime olarak kitlesel başarıya önem veriyoruz ve her kursiyerimiz bizim için çok değerli. Bu sebeple, sadece derece yapanların değil tüm kursiyerlerimizin puanlarını açıklıyoruz.

Kursiyerlerimizin başarılı olabilmesi için her ihtimali değerlendiriyor ve her şartı zorluyoruz. Tustime, pandemi şartlarına rağmen kursiyerlerine vaat ettiği gibi 31 Mayıs itibariyle eğitim programını tamamlayan tek dershane olmuştur.

Bu gönderiyi paylaş