Online Eğitim Paketi ile TUS’a Hazırlık ve Avantajları

Online Eğitim Paketi ile TUS’a Hazırlık ve Avantajları

Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) her dönemde ortalama olarak 15 bin ila 20 bin kişinin girdiği bir sınavdır. Sınav sonucunda da yaklaşık olarak 5 bin kişinin de yerleştiği çoktan seçmeli bir sınav olarak bilinir. TUS uzmanlık konusunda başarılı olanlanların başarızlardan ayırt edildiği aynı zamanda bilenler arasında da performansının daha iyi olanın 樂威壯
öne geçtiği bir sınav türüdür. TUS genel olarak % 70 bilgi birikimine, % 15 yoruma, % 15’lik bir oranda ise konsantrasyon ve dikkat ölçümlemesi yapılan bir sınavdır.

TUS Online Eğitim Paketi Avantajları Nelerdir?

Online eğitim paketi, TUS’a hazırlanan kişilerin aynı ortamda bulunarak aldıkları dersleri kapsar. Örgün eğitimden farklı olarak eğitmen ve öğrencinin aynı alanda olmadığı eğitim sistemine verilen isimdir. Bu eğitimi alan kişilerin öğrenme hızları her öğrencide farklılık gösterir. Bundan dolayı bu yöntem ile herkesin kendi öğrenme hızında eğitim alınması sağlanır.

İnteraktif, çağdaş ve gelişmiş araçlarda eğitim verilen yöntemde ders materyallerine sınırsız erişim imkanı tanınır. Geleneksel eğitim modeli ile ortaya çıkan bazı masrafların da (yemek, ulaşım vb.) ortadan kalkmasına olanak tanır.

TUS Online Eğitim Paketi Neleri Kapsar?

Online eğitim programı yaklaşık olarak 460 saatlik Klinik Bilimler ve Temel Bilimler derslerinin eğitimini içeren bir pakettir. Online Eğitim paketinin kapsadığı diğer özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Bu paket içerisinde yer alan dersler; Anatomi, Biyokimya, Patoloji, Farmakoloji, Mikrobiyoloji, Histoloji- Dahiliye, Fizyoloji, Genel Cerrahi, Pediatri, Kadın Doğum Ve Küçük Stajlardır.
  • Online eğitim paketi programına kayıt yaptıran kursiyerlere en çok soruya kaynak verme başarısı gösteren, tek seriden ve tekrarı kolay, gereksiz her detaydan arındırılmış INFOTUS SERİSİ hediye edilir.
  • Dersler canlı olarak yayınlanarak internetin olduğu her yerden takip edilebilir.
  • Canlı yayın dersleri esnasında eğitmenlere sorular sorulabilir.
  • Hafta sonunda canlı yayınlanan derse giremeyen, kaçıran ya da tekrar izlemek isteyen kursiyerler için Offline izleme desteği bulunur. Canlı yayın biter bitmez dersin orijinal Offline’ı açılarak o hafta boyunca sınırsız olarak bu destek sağlanır.
  • Sınırsız Offline haftası bittiğinde dönem sonuna kadar tüm derslere +2 olarak izleme kotası tanımlanır.
  • Online eğitimde canlı olan dersler çoğunlukla hafta sonu yapılır. Eğitim programı gereği Cuma ve Pazartesi akşamları da ders konulabilir.

 

Online eğitim paketi ve diğer detaylarla ilgili tüm sorularınıza TUSTIME ile hemen iletişime geçerek cevap bulabilirsiniz.

Bu gönderiyi paylaş