TUSTIME Farkı Nedir?

TUSTIME Farkı Nedir?

Tustime, 30’u aşkın şubesiyle Türkiye’nin birçok şehrinde faaliyet gösteren bir TUS kursudur. Tıpta Uzmanlık Sınavı’na girmek isteyen tıp fakültesi mezunları ve öğrencileri, tercihlerini her geçen gün daha fazla Tustime’dan yana kullanmaktadır. TUS kurslarının Türkiye’de hızla çoğaldığı ve yayıldığı düşünüldüğünde, bu ilginin sebebi merak edilebilir. Tustime için sarf edebileceğimiz belki de en önemli kelimeler “etik ve yenilik” olacaktır.

Tustime Kitlesel Başarıya Odaklanıyor

TUS kurs sektöründe gittikçe silikleşen bazı etik kurallar, Tustime için önemini korumaya devam etmektedir. TUS sektöründe artan rekabete bağlı olarak bazı kurslar, kitlesel başarıdan ziyade bireysel başarıya yöneliyor. Bazı TUS kursları, tıp fakültesinde bölüm derecelerine sahip olan öğrencilere ücretsiz kayıt yapabiliyor. Sadece bölüm birincilerinin başarısı üzerinden, reklam ve tanıtım faaliyeti yürütmeyi tercih edebiliyor. Böyle bir durumda, diğer kursiyerlere gereken özen gösterilmemektedir. TUS kurslarının sadece bir ticarethane olarak görülmesinin bir sonucu olarak hem kayıt ücretlerinde dengesizlik hem de eğitim kalitesinde bariz bir eşitsizlik yaratılıyor. Tustime ise kitlesel başarıyı ön plana çıkararak, kursiyerlerinin hayallerini gerçekleştirmesi için onlara örgün ve online kurslarıyla 7/24 destek oluyor. Ayrıca offline paket seçenekleriyle de farklı ihtiyaçlara cevap verebiliyor. Tüm şubelerinde aynı hoca kadrosuyla eşit eğitim kalitesine sahip olan Tustime, kitlesel başarıyı önemseyen nadir kuruluşlardan biridir.

Tustime Yenilikçi Bakış Açısıyla Dikkat Çekiyor

Pandemi yasaklarının başladığı ilk dönemlerde Tustime’ın yeni olana ne kadar çabuk uyum sağlayabildiği net bir şekilde görüldü. Tustime, kursiyerlerinin tek bir hafta dahi geri kalmasına izin vermeden; kurduğu teknik alt yapıyla online sisteme kolaylıkla uyum sağlayarak, başta söz verdiği gibi tüm programını mayıs ayında bitirdi. Tustime ani gelişen olaylara karşı manevra yapabilecek yenilikçi bakış açısını, kaynak kitaplarını hazırlarken de göstermektedir. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, kursiyerleri için QR kodlu dijital kitapları hazırladı. Sistem sayesinde, konu anlaşılmadığında sayfada bulunan QR kodu okutarak ilgili konuyu izleyebilme imkânı elde edebiliyorsunuz. En çok soru yakalayan seri olarak bilinen Infotus Serisi, TUS adaylarının dikkatini çekiyor. En güncel textbooklar referans alınarak hazırlanan Tustime kaynak kitaplarıyla, TUS sınavına hazırlık sürecinizi daha kolay hâle getirebilirsiniz.

 

 

Bu gönderiyi paylaş