Tıp Fakültesi Devam Ederken TUS Kursuna Gidebilir Miyim?

Tıp Fakültesi Devam Ederken TUS Kursuna Gidebilir Miyim?

‘’Tıp fakültesi devam ederken TUS kursuna gidebilir miyim?’’ diye merak ediyorsanız: Evet gidebilirsiniz. TUS kursları, 2. sınıf itibariyle tıp fakültesi öğrencilerine eğitim vermeye başlar.  Bu süreçte öğrenciler hem fakülte derslerine hem de kurs eğitimine katılabiliyor. TUS kurslarının programları, öğrencilerin katılabilmesine olanak sağlamak için genellikle hafta sonuna denk gelecek şekilde ayarlanır. Hafta sonuna sığmayan dersler veya ekstra olarak yapılan soru çözüm saatleri, hafta içerisine de denk gelmektedir. Kursların programları ayarlanırken, ders saatleriyle çakışmayacak şekilde ayarlamaların yapılmasına özen gösterilir. Kayıt esnasında kursunuzun ders programları hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu noktada online eğitimin yaygınlaşmasıyla birlikte, zaman yönetimi konusunda eskisi kadar endişelenmeniz gerekmediğini de bilmelisiniz.

Online ve Örgün Eğitim Bir Arada 

Pandemi döneminde online eğitime hızlı bir şekilde adapte olan ve teknik alt yapısını hazırlayan TUS kurslarına kayıt olduğunuzda, dersi kaçırmak gibi bir sorununuz olmaz. Hem örgün hem de online olarak katılabileceğiniz kurs paketlerinin yanı sıra, sadece online ders paketlerini de alabilirsiniz. Canlı yayınlanan derslere evinizden, okulunuzdan veya her neredeyseniz oradan online olarak bağlanabilirsiniz. Üstelik online olarak bağlandığınız derslerde, kursun teknik altyapısı yeterliyse, sorularınızı eş zamanlı olarak hocalarınıza sorabiliyorsunuz. Canlı yayınlanan derslere katılamadığınızda ise, sizin için sistemde kayıt altında tutulan ders videolarına daha sonra offline olarak giriş yaparak izleyebilirsiniz. Hem online hem de örgün eğitimin avantajlarından yararlanabileceğiniz bir sistemde, tıp fakültesi derslerinizle beraber TUS kursuna da katılabilirsiniz.

TUSTIME İle Her Şey Daha Kolay

TUS kursu için araştırmalarınızı yaparken derslerin canlı yayınlanmasının yanı sıra, offline ders videosu izleme fırsatı sunup sunmadıklarını öğrenmenizde fayda var. Bu noktada TUSTIME kurslarının program paketlerini inceleyebilirsiniz. Tıp fakültesindeki derslerinizle birlikte kursu yürütmenize olanak sağlayacak ders paketleri hazırlayan TUSTIME; mezunlar ve halihâzırda öğrenci olan kursiyerleri için online, offline ve örgün paket içeriklerine sahiptir. Kendi programınızı kendinizin hazırladığı sadece offline paketleri tercih edebileceğiniz gibi, canlı yayın ve offline bağlantısının birlikte sunulduğu programlara da katılabilirsiniz. Bunlara ek olarak, temel ve klinik bilimlere ait derslerin yanında vaka kampları ve soru çözüm kampları gibi tamamlayıcı eğitimlere katılabilirsiniz. TUSTIME’ la tıp fakültesine giderken TUS kursuna katılmak çok daha kolay.  

Bu gönderiyi paylaş